Entreprenad

Från små tillbyggnader till nybyggnation av offentliga lokaler, industrier och flerbostadshus.

Ottosson Byggs verksamhet omfattar allt inom bygg- och snickeriarbeten. Från den minsta tillbyggnaden till nybyggnation av offentliga lokaler, industrier och flerbostadshus. Vår långa erfarenhet och bredd ger dig som kund trygghet i alla typer av byggprojekt. 

Vi utför total-, general- och samverkansentreprenader samt delade entreprenader där vi står för samordningen med era sidoentreprenörer. Ju tidigare i processen vi involveras, desto bättre. Våra medarbetare har kompetens som spänner över hela byggprocessen, från ritning och projektering till godkänd slutbesiktning. 

Alla våra bygg- och snickeriarbeten utförs med egen personal och genom långvariga samarbeten med lokala underentreprenörer, inom allt från el, vs, ventilation, plattsättning och målning till arkitekter och landskapsdesigners, säkerställer vi att alla arbeten som faller inom ramen för vårt uppdrag håller samma höga kvalitet. 

Har ni idéer som ni vill för verkliga? Vi är gärna med från första blyertsstrecket till färdig byggnad. Slutresultatet ska alla vara stolta över!

Begär en offert

Vi är alltid redo att räkna på nya jobb och ser fram emot kontakt. 

Kontakt

Fyll i fälten nedan. Vi återkommer snarast!