Karriär

Ottosson Bygg är en traditionell byggfirma med fokus på kvalité och långsiktighet i våra leveranser, kundrelationer och i byggandet av vår egen organisation

Hos oss erbjuds du trygghet, lokalt arbete och goda utvecklingsmöjligheter. Vi söker alltid självgående snickare och erfarna arbetsledare men även dig, som är i början av din karriär och som har den rätta inställningen och viljan.  

På Ottosson Bygg älskar vi ny teknik men har i andra avseenden valt att inte följa utvecklingen och gå samma väg som alla andra. Vi finns exempelvis kvar på de lite mindre orterna, där många av våra medarbetare också bor och vi arbetar inte med underentreprenader inom bygg. Som snickare hos oss jobbar du med välkända kollegor i din närmiljö.

Vi har också valt att behålla vår platta organisation där det finns möjlighet till frihet, eget ansvar och utveckling. På Ottosson Bygg är medarbetarna vår viktigaste tillgång och vi är stolta över vår låga personalomsättning och över att vara ett familjeföretag i vid bemärkelse.

”På Ottosson Bygg finns det möjligheter till både eget ansvar och egna initiativ.”

Erik Juhlin, snickare och skyddsombud, Växjö
”På Ottosson Bygg är stämningen familjär och du kan alltid räkna med stöd från kompetenta kollegor.”

Edvin Sjöblom, arbetande arbetsledare, Växjö
”Vi utför allt från små jobb hos privatpersoner till stora entreprenader för kommersiella beställare. Variationen gör att jobbet aldrig blir tråkigt och att du utvecklas i din yrkesroll.”

Viktor Svensson, arbetsledare, Alvesta
Previous slide
Next slide

Just nu har vi inga lediga tjänster

Men skicka gärna en spontanansökan till oss